Onze diensten

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel?

Wij zijn bij Proflex Personeel gespecialiseerd in tijdelijk personeel voor werkzaamheden in de groenvoorziening of GWW. Of u nu op zoek bent naar een uitzendkracht, zzp’er of een gedetacheerde medewerker: passend personeel vindt u bij Proflex Personeel!

Detacheren

Heeft u personeel nodig voor een langere termijn? Of wilt u de zekerheid dat een medewerker voor een bepaalde periode beschikbaar is? Dan is detacheren een goede mogelijkheid voor u!

Vakantiewerk

In vakantieperiodes kunt u wel extra handen gebruiken. Is uw medewerker er tussenuit? Dan zijn vakantiekrachten de oplossing!

Of bent u op zoek naar vast personeel?

Behalve in tijdelijk personeel, zijn we bij Proflex Personeel ook gespecialiseerd is in het werven van vast personeel voor werkzaamheden in de groenvoorziening of grond-, weg- en waterbouw (GWW)!

Werving en selectie

Besteedt u de zoektocht naar een nieuwe medewerker liever uit aan een professionele partij? Wij kunnen personeel voor u werven en selecteren!

Topwerkgever

Als Topwerkgever krijgt u een speciaal plekje op onze website. Voor u zetten we graag extra stappen in onze werving en selectie! Wij zetten graag met u de lijnen uit.

Overige diensten

Payroll

Eigen personeel, zonder zorgen over administratieve afhandeling, en de werving en selectie van uw medewerkers houdt u zelf in de hand!

Zzp-bemiddeling

Vakkrachten op zzp-basis inhuren? Geen zin in de administratieve rompslomp en de wet DBA? Kies dan voor zzp-bemiddeling!

SROI (Social Return On Investment)

U wil gebruik maken van Social Return on Investment? Zo helpt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk!