Werkwijze uitzenden

Van vacature tot aan uitzendkracht

Procedure werving en selectie van uitzendkrachten

Onze werkwijze

Uw vacature wordt met een doelgerichte werving en selectieprocedure behandeld en ingevuld.

 • Meld uw vacature aan

  Stap 1

  Heeft u een vacature? Of bent u benieuwd naar onze wervingsstrategie? Klik hier en meld dan gratis uw vacature aanl. Een vacature of functieprofiel kunt u direct bijvoegen, maar dit is geen vereiste. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste kandidaat. Het aanmelden van een vacature is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 • Uitzetten van de vacature

  Stap 2

  Na het ontvangen van de vacature nemen wij contact met u op. Samen nemen wij de vacature en eventueel functieprofiel door. De vacature wordt uitgezet in ons eigen kandidatenbestand om te kijken of daar een perfecte match tussen zit. De vacature wordt tevens geplaatst op onze eigen website, meerdere jobboards en social media. We zoeken niet alleen naar kandidaten met de juiste kennis en vaardigheden, maar kijken ook of de kandidaten aansluiten bij uw bedrijf.

 • Selectieprocedure

  Stap 3

  Alle sollicitanten krijgen automatisch of schriftelijk een bevestiging van hun sollicitatie. In de bevestiging laten wij weten wanneer uiterlijk een reactie kunnen verwachten. Vervolgens maken een selectie. Welke kandidaten voldoen aan de functie-eisen uit het functieprofiel, zoals opleidingsniveau en werkervaring. Tevens informeren wij telefonisch naar beschikbaarheid en salariswensen.

 • Kennismakingsgesprekken

  Stap 4

  Geschikte kandidaten worden uitgenodigt voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit kennismakingsgesprek controleren werkervaring, diploma’s en certificaten. Tevens beoordelen wij of de sollicitant geschikt is voor de functie aan de hand van het functieprofiel. Er worden minimaal 2 referenties gecheckt volgens een vragenlijst. Tijdens het selectieproces houden wij u continu op de hoogte van de resultaten. Geschikte sollicitanten worden per e-mail, of via een ander kanaal, aan u voorgesteld. Het voorstel bestaat uit het curriculum vitae van de kandidaat, de motivatie van onze adviseur en bevindingen referentieonderzoek.

 • Voorstellen van kandidaten

  Stap 5

  Heeft u één of meerdere kandidaten kunnen selecteren, dan nodigen wij deze kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek bij u op locatie. Tijdens dit gesprek kunt u inhoudelijk ingaan op ervaring, uit te voeren werkzaamheden en de duur van de werkzaamheden.

 • Eindselectie

  Stap 6

  Na de gesprekken maakt u een definitieve keuze. Wij informeren de niet-geselecteerde kandidaten, inclusief een toelichting over de reden van afwijzing. De geselecteerde kandidaat brengen wij telefonisch en per e-mail op de hoogte van de aanstelling. Ontbrekende gegevens worden opgevraagd, arbeidsvoorwaarde worden doorgenomen en de startdatum wordt besproken. Hierna worden de uitzend- en inleenovereenkomst opgesteld en per e-mail verzonden. De uitzend- en inleenovereenkomst kunnen digitaal worden ondertekend.

 • Eerste werkdag

  Stap 7

  Na de eerste dag neemt onze adviseur contact op met de werknemer en met u om de eerste werkdag te evalueren.

Personeel nodig?

Bent u op zoek naar (tijdelijke) versterking of zoekt u met spoed een medewerker? Of wilt u meer informatie over uitzenden? Bel 085-045 00 40 of meld gratis uw vacature aan! Wij zoeken graag de beste kandidaten voor u.

Vragen of een spoed vacature aanmelden?

Wilt u liever direct contact met onze adviseurs? Of heeft u een vacature die met spoed ingevuld moet worden? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via 085 – 04500400 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.