Voordelen van een uitzendkracht

Werving en selectie compleet verzorgd

Het complete werving en selectie proces wordt voor u verzorgd door Proflex Personeel. Hierdoor kunt u zich focussen op belangrijkere dingen. Alleen kandidaten die voldoen aan het profiel worden aan u voorgesteld. Heeft u een keuze gemaakt, dan komen zij voor aanvang van de werkzaamheden bij u kennismaken. Als een uitzendkracht bij u aan de slag gaat leggen wij de samenwerking eenmalig vast middels een uitzendovereenkomst.

Snelle inzet van professionele en flexibele krachten

Wij beschikken over een database van meer dan 5.000 gemotiveerde flexmedewerkers die snel ingezet kunnen worden. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op uw vraag, wanneer u met spoed extra handen nodig heeft. Vaak hebben wij al een geschikte kandidaat gevonden binnen een paar dagen.

Alleen kosten daadwerkelijke gewerkte uren

Als opdrachtgever betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkt uren en eventeule reiskosten of netto vergoedingen conform de bij u geldende cao.

In geval van ziekte of uitval, bieden wij direct vervanging

Bij ziekte hoeft u het loon niet door te betalen. Wij zijn immers juridisch werkgever. Wel zorgen wij bij ziekte of uitval zo snel mogelijk voor een gelijkwaardige vervanger.

Online urenregistratie en rapportages

Wij werken met een online urenregistratie systeem. Vooraf bespreken wij wie invult en wie accodeert.

Op basis van no cure, no pay

Bent u niet tevreden over onze uitzendkracht? Dan kunt u op de eerste werkdag de samenwerking kosteloos beëindigen.

Medewerkers kosteloos overnemen na 1.040 uur

Bevalt een uitzendkracht zo goed dat u hem zelf in dienst wilt nemen? Na 1.040 uur of 26 weken kunt u kosteloos een uitzendkracht zelf in dienst nemen. Wilt u eerder een uitzendkracht in dienst nemen? Wij maken graag vooraf afspraken hierover. Vraag uw contactpersoon naar onze gunstige tarieven.