Flexibel personeel in de hoveniersector?

Direct professioneel en flexibel personeel nodig in de hoveniersector? Een hovenier van Proflex Personeel biedt u de uitkomst. Of het nu gaat om seizoenspieken op te vangen of andere bezettingsproblemen, bij Proflex Personeel hebben wij altijd een beschikbare hovenier bij u in de regio.

Onze hoveniers kenmerken zich door jarenlange ervaring in de aanleg en onderhoud van tuinen. Zij beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten, worden uitgerust met de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en desgewenst met handgereedschappen en een eigen bedrijfswagen.

Proflex Personeel heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van professioneel en flexibel personeel in de hoveniersector. Door deze specialisatie beschikken wij over een uitgebreide database met flexibele hoveniers. Op deze manier kunnen wij u voorzien in uw totale behoefte aan flexibel personeel.

Ons aanbod van medewerkers in de hoveniersector:

Allround hovenier Leerling hovenier Vakarbeider hovenier
Assistent hovenier Medewerker hoveniersbedrijf Vakbekwaam hovenier
Hovenier Meewerkend voorman hovenier Voorman hovenier

Interesse?

Wilt u gebruik maken van professioneel en flexibel personeel in de groenvoorziening? Neem dan contact op met via onderstaand formulier of meld direct uw vacature aan.

Bel mij terug