Flexibel personeel in de stratenmakersbranche?

Direct professioneel en flexibel personeel nodig in de stratenmakersbranche? Een stratenmaker of opperman straatmaker van Proflex Personeel biedt u de uitkomst. Of het nu gaat om seizoenspieken op te vangen of andere bezettingsproblemen, bij Proflex Personeel hebben wij altijd een beschikbare stratenmaker of opperman straatmaker bij u in de regio.

Onze stratenmakers of oppermannen straatmaker kenmerken zich door jarenlange ervaring in het aanleggen, herstellen en onderhouden van straten, wegen en paden. Zij beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten, worden uitgerust met de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en desgewenst met handgereedschappen en een eigen bedrijfswagen.

Proflex Personeel heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van professioneel en flexibel personeel in  de stratenmakersbranche. Door deze specialisatie beschikken wij over een uitgebreide database met flexibele stratenmakers en oppermannen straatmaker. Op deze manier kunnen wij u voorzien in uw totale behoefte aan flexibel personeel.

Ons aanbod van medewerkers in de stratenmakersbranche:

Leerling stratenmaker Opperman straatmaker Voorman straatmaker
Opperman bestratingen Stratenmaker

Interesse?

Wilt u gebruik maken van professioneel en flexibel personeel in de grond-, weg- en waterbouw? Neem dan contact op met via onderstaand formulier of meld direct uw vacature aan.

Bel mij terug