Flexibel personeel in de boomverzorging?

Direct professioneel en flexibel personeel nodig in de boomverzorging? Een boomverzorger van Proflex Personeel biedt u de uitkomst. Of het nu gaat om seizoenspieken op te vangen of andere bezettingsproblemen, bij Proflex Personeel hebben wij altijd een beschikbare boomverzorger bij u in de regio.

Onze boomverzorgers kenmerken zich door jarenlange ervaring in het aanplanten, verplanten en onderhouden van bomen. Zij beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten, worden uitgerust met de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en desgewenst met handgereedschappen en een eigen bedrijfswagen.

Proflex Personeel heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van professioneel en flexibel personeel in  de boomverzorging. Door deze specialisatie beschikken wij over een uitgebreide database met flexibele boomverzorgers. Op deze manier kunnen wij u voorzien in uw totale behoefte aan flexibel personeel.

Ons aanbod van medewerkers in de boomverzorging:

Allround boomverzorger European Treeworker Vakbekwaam boomverzorger
Assistent boomverzorger Leerling boomverzorger Voorman boomverzorger
Boomverzorger Meewerkend voorman boomverzorger

Interesse?

Wilt u gebruik maken van professioneel en flexibel personeel in de boomverzorging? Neem dan contact op met via onderstaand formulier of meld direct uw vacature aan.

Bel mij terug