Topwerkgever worden bij Proflex Personeel

Ben jij op zoek naar personeel in de groenvoorziening? Wij kunnen als uitzendbureau uitkomst bieden! Het zoeken naar personeel kan een lastig proces zijn en veel tijd innemen. Wij nemen dit graag van je over. Je kan altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden om ons in te schakelen! Behalve het reguliere uitzendwerk, bieden we jou als opdrachtgever ook nog een andere mogelijkheid: word Topwerkgever!

Wat is een Topwerkgever?

Word je een Topwerkgever, dan gaan we samen een overeenkomst aan. Wat zijn de voordelen van een Topwerkgever?

  • Wij steken nog meer energie in jouw vacatures: we gaan direct actie ondernemen om passend personeel te vinden
  • Komen wij een interessante kandidaat tegen, dan krijg jij 36 uur lang de kans om de CV te bekijken en een vervolgafspraak in te plannen. In deze 36 uur ben jij de enige opdrachtgever aan wie we deze kandidaat voorstellen. Is de kandidaat niet de werknemer die je zoekt? Dan pas sturen wij de CV door naar andere opdrachtgevers!

Wat staat hier tegenover?

  • Heb  je vacatures beschikbaar, dan leg je deze in eerste instantie alleen bij ons neer. Je schakelt dus geen andere uitzendbureaus in.
  • We vragen toestemming om het logo van je bedrijf op onze website te vermelden.

Topwerkgever worden?

Wil jij graag Topwerkgever worden bij Proflex Personeel? Neem dan gerust even contact met ons op. Heb je vragen? Ook die kun je altijd aan ons stellen. Onder het genot van een goede bak koffie, of even telefonisch: we staan altijd voor je klaar.

Neem contact met ons op.