Payroll groenvoorziening

Payrolling kan uitkomst bieden voor u als ondernemer. Als groenvoorziener weet u namelijk als geen ander dat er ontzettende pieken en dalen zijn vanwege het seizoendsgebonden karakter van uw dienstverlening. U zit dus niet te wachten op vaste contracten of doorlopende kosten op het moment dat uw opdrachten afnemen in de winterperiode. Door gebruik te maken van payroll is uw personeeladministratie net zo flexibel als uw klanten van uw eigen dienstverlening en personeel verwachten.

Waarom payrollen?

Omdat u het voorjaar en de zomer de meeste aanvragen van klanten zult krijgen, zult u hoogstwaarschijnlijk veel met flexibel personeel, seizoenskrachten en zzp’ers werken. In de groenvoorziening wordt er, meer dan gemiddeld, op flexibele basis gewerkt. De administratieve ‘rompslomp’ die hierbij komt kijken is vast niet uw favoriete bezigheid. Zou het niet fijn zijn als u zich niet langer bezig hoeft te houden met zaken als de salarisadministratie, contracten, vakantiedagen en pensioenopbouw? Payroll biedt u die mogelijkheid.

Voordelen voor bedrijven in de groenvoorziening

Met payroll via Proflex Payroll kunt u de volledige personeels- en salarisadministratie uitbesteden. Voor zowel bestaande als nieuwe en voor zowel vaste als tijdelijke medewerkers kunnen wij alle werkzaamheden van u overnemen. Op papier komen uw medewerkers in dienst bij Proflex Personeel, omdat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Wij verzorgen de contracten, het verzuimbeleid, de pensioenen, de verloning en meer. Hierdoor houdt u automatisch ook meer tijd over om u te richten op uw eigen core business. Wanneer u besluit uw medewerkers te payrollen bij Proflex Pyroll nemen wij niet alleen de administratieve handelingen van u over, maar ook de werkgeversrisico’s, zoals ziekte en verzuim.

Payrollen betekent voor u als ondernemer:

  • Extra flexibiliteit m.b.t. contracten voor medewerkers van maximaal 5,5 jaar;
  • Geen ziekterisico’s;
  • Begeleiding en advies m.b.t. wet- en regelgeving;
  • Payroll partner met kennis en expertise van de groenvoorziening en bijbehorende VHG CAO;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en correcte contracten voor uw medewerkers;
  • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
  • Scherpe payroll tarieven;
  • U kunt rekenen op onze uitgebreide dienstverlening en service;
  • Payrollen bij een betrouwbare en professionele organisatie, NEN-4400-1, SNA en VCU gecertificeerd.

Nog vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel.