Op zoek naar

Payroll in Dordrecht

Scherpe payroll tarieven, lage payroll factor

Payroll in Dordrecht? Proflex Payroll heeft zich gespecialiseerd in het leveren van payroll diensten voor medewerker in de groenvoorziening, hoveniers en boomverzorgers. Maar levert ook payroll diensten aan stratenmakers, in de grond-, weg- en waterbouw en aan loonbedrijven.

Payroll in Dordrecht via Proflex Payroll

Veel bedrijven in Dordrecht maken gebruik van onze payroll diensten. Door personeel bij ons op de payroll te zetten houdt u zelf de regie in handen voor het werven van nieuwe medewerkers en de dagelijkse gang van zaken. Proflex Payroll neemt de salarisadministratie en andere personeelszaken van u over.

Wat kost payroll in Dordrecht

Proflex Payroll baseert haar goedkope payroll tarieven op basis van het bruto uurloon van een werknemer. Het tarief voor u als opdrachtgever wordt berekend door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met een zogenaamde payroll omrekenfactor. De hoogte van de payroll omrekenfactor wordt weer bepaald door de functie en het soort arbeidsovereenkomst. Bereken online uw payroll omrekenfactor.

Aan wie leveren wij payroll in Dordrecht

Proflex Payroll heeft zich gespecialiseerd in payroll diensten voor groenvoorzieners, hoveniers en boomverzorgers. Maar ook stratenmakers, grond- weg- en waterbouwsector en loonbedrijven.

Meer weten over payroll in Dordrecht?

Wil u meer weten over payroll in Dordrecht? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.