U bent op zoek naar

Goedkope payroll in Amersfoort

Scherpe payroll tarieven, lage payroll factor

Het payroll bureau in Amersfoort

Payroll in Amersfoort? Proflex Payroll heeft zich gespecialiseerd in het leveren van payroll diensten voor medewerker in de groenvoorziening, hoveniers en boomverzorgers. Maar levert ook payroll diensten aan stratenmakers, in de grond-, weg- en waterbouw en aan loonbedrijven.

Payroll in Amersfoort via Proflex Payroll

Veel bedrijven in Amersfoort maken gebruik van onze payroll diensten. Door personeel bij ons op de pyroll te zetten houdt u zelf de regie in handen voor het werven van nieuwe medewerkers en de dagelijkse gang van zaken. Proflex Payroll neemt de salarisadministratie en andere personeelszaken van u over.

Wat kost payroll in Amersfoort

Proflex Payroll baseert haar goedkope payroll tarieven op basis van het bruto uurloon van een werknemer. Het tarief voor u als opdrachtgever wordt berekend door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met een zogenaamde payroll omrekenfactor. De hoogte van de payroll omrekenfactor wordt weer bepaald door de functie en het soort arbeidsovereenkomst. Bereken online uw payroll omrekenfactor.

Aan wie leveren wij payroll in Amersfoort

Proflex Payroll heeft zich gespecialiseerd in payroll diensten voor groenvoorzieners, hoveniers en boomverzorgers. Maar ook stratenmakers, grond- weg- en waterbouwsector en loonbedrijven.

Meer weten over payroll in Amersfoort?

Wil u meer weten over payroll in Amersfoort? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u direct contact of meer informatie over payroll in Amersfoort? Bel 085 – 045 00 40 of stuur een e-mail naar info@proflexpersoneel.nl.

Onze diensten in Amersfoort

Uitzenden

Wij beschikken over een groot en veelzijdig bestand van gemotiveerde flexmedewerkers die snel ingezet kunnen worden. Lees meer over uitzenden 

Detacheren

Gaat het om een langere periode? Of wilt u de zekerheid dat een medewerker voor een bepaalde periode beschikbaar is. Lees meer over detacheren

Werving en Selectie

Besteedt u de zoektocht naar een nieuwe medewerker liever uit aan een professionele partij? Lees meer over werving en selectie