Wat is detacheren?

Werknemers snel inzetbaar, voor korte of lange termijn

Wilt u flexibel blijven, maar zoekt u versterking voor langere tijd? Onze flexibele en professionele medewerkers gaan graag via detachering bij u aan het werk.

Wat is detachering?

Detachering is het ter beschikking stellen van professioneel en flexibel personeel door Proflex Personeel. Hierbij fungeren wij als formele werkgever, maar blijft u verantwoordelijk op de werkvloer. Detachering wordt vaak toegepast bij het tijdelijk vervangen van een werknemer of voor de duur van één project.

Wat betekent detachering voor de werknemer?

Gedetacheerd zijn via Proflex Personeel betekent voor de werknemer een stabiele basis. Wij beschikken over een grote diversiteit aan werkzaamheden en opdrachtgevers. Hierdoor verzekeren wij onze flexwerkers een continuïteit aan werk.

Specialisaties en sectoren

Proflex Personeel heeft zich gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren, maar ook payrolling of de werving en selectie van professioneel en flexibel personeel. De uitzendkrachten van Proflex Personeel werken in de volgende branches:

Voordelen detacheren

  • De werving en selectie wordt compleet verzorgd
  • Snelle inzet van professionele en flexibele vakkrachten
  • Alleen kosten voor daadwerkelijk gewerkte uren
  • In geval van ziekte of uitval bieden wij direct vervanging
  • Online urenregistratie
  • Op basis van no cure, no pay
  • Medewerkers kunnen kosteloos worden overgenomen na 1.040 uur

Interesse of vragen over detachering?

Bent u benieuwd of wij de juiste medewerker kunnen vinden voor uw organisatie op detacheringsbasis? Of wilt u graag meer informatie over detacheren via Proflex Personeel? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Of plaats een zoekopdracht, en onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op.