Specialist in het leveren van personeel

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Op zoek naar gemotiveerd personeel wat van aanpakken weet? Uitzendbureau Proflex Personeel voorziet bedrijven in heel Nederland van vakspecialisten in de groenvoorziening, gww-sector en bouw. We bieden meer dan het uitlenen van personeel. U kunt ook bij ons terecht voor detachering, payroll of werving en selectie. Vertel ons wat u zoekt of waarbij wij u kunnen ondersteunen. Wij helpen u graag verder!

Detacheren

Personeel nodig voor een langere termijn? Of personeel wat voor een bepaalde periode beschikbaar is? Dan is detacheren een goede mogelijkheid voor u!

Vakantiewerk

In vakantieperiodes kunt u wel extra handen gebruiken. Is uw medewerker er tussenuit? Dan zijn vakantiekrachten de oplossing!

Payroll

Eigen personeel, zonder zorgen over administratieve afhandeling, en de werving en selectie van uw medewerkers houdt u zelf in de hand!

Werving en selectie

Besteedt u de zoektocht naar een nieuwe medewerker liever uit aan een professionele partij? Wij kunnen personeel voor u werven en selecteren!

Topwerkgever

Als topwerkgever krijgt u een speciaal plekje op onze website. Voor u zetten we extra stappen in onze werving en selectie! Wij zetten graag met u de lijnen uit.

WIJ LEVEREN PERSONEEL IN DE GROENVOORZIENINGGWW EN BOUW 

bekijk onze specialismen

Vacature aanmelden

U bent op zoek naar personeel. En u kunt bij uw zoektocht wel wat hulp gebruiken? Het wordt steeds lastiger om medewerkers aan te trekken. Uitzendbureau Proflex Personeel helpt u graag met het vinden van de juiste medewerker in de groenvoorziening, gww of bouw? Meld eenvoudig uw vacatures aan op onze website en wij gaan meteen voor u aan de slag.