Wordt ambassadeur van Proflex Personeel

Werf een collega, scoor een bonus!

Ontvang een bonus tot 500 euro cash

Meld je aan voor deze actie

Ben je op zoek naar werk en sluit je ervaring aan op onze vacatures? Meld je aan via het aanmeldformulier. Kunnen wij je succesvol plaatsen bij één van onze opdrachtgevers en ga je voor minimaal 500 uur via Proflex Personeel aan het werk? Dan ontvang je een bonus van € 250,00.

Draag een kandidaat aan

Ken je een geschikte kandidaat meld hem of haar dan aan via het aanmeldformulier. Kunnen wij de door jou aangedragen kandidaat succesvol bemiddelen en werkt hij of zij minimaal 500 uur dan ontvang je een bonus van € 500,00.

Voorwaarde bonus actie

Jij of de aangebrachte kandidaat dient minimaal 6 maanden niet voor Proflex Personeel te hebben gewerkt. CV en ervaring dienen aan te sluiten op het geen gevraagd wordt in de vacature. Je mag ongelimiteerd kandidaten aandragen voor openstaande vacatures. Op het moment dat jij of de kandidaat aan het werk gaat via Proflex Personeel, zal er een overeenkomst worden opgesteld waarin de bonus is vastgelegd.

Tips voor nog meer bonussen!

Maak familie, vrienden en kenissen enthousiast over je baan bij  Proflex Personeel. Vertel ze over je werk en de meest actuele vacatures bij Proflex Personeel. Hoe meer mensen je aandraagt, hoe vaker je in aanmerking komt voor de bonus.