Vacatures in jouw vakgebied

Passend bij jouw opleiding en werkervaring

Vacatures per vakgebied

Werken in de groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw of als stratenmaker? Bij uitzendbureau Proflex Personeel zit je goed. Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief en hebben regelmatig nieuwe vacatures. In elke branche hebben wij vacatures bij topwerkgevers, maar ook bij andere bedrijven bij jou in de regio. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke actuele vacatures er op dit moment zijn. Heb je een leuke vacature gevonden, solliciteer dan online.

Overzicht vakgebieden

Kansrijke vakgebieden en beroepen

De vraag naar personeel is enorm gestegen. Toch verschilt de kans op werk per beroep. Sommige beroepen bieden een goede kans op werk. De krapte beroepen bevinden zich vooral in de vakgebieden techniek, bouw en groenvoorziening.

Grondwerker RioleringsmedewerkerTegelzetter
KabelwerkerVakman GWWVoeger
StratenmakerMetselaarCellenbetonblokkenbouwer
StukadoorKitterBetontimmerman
BouwtimmermanSchilderMonteur elektriciteitsnetten
Onderhoudsmonteur gas en waterInstallatiemonteur gas en waterPijpfitter
Monteur elektrische installatiesHovenierAllround groenvoorziener

Online inschrijven

Hebben we op dit moment geen passende vacature? Geen nood. Dit kan morgen anders zijn. Er zijn ook vacatures die we niet uitzetten, maar invullen vanuit onze eigen database. Wil je niks missen? Schrijf je dan online in of stuur een open sollicitatie en we brengen je direct op de hoogte als we een vacature hebben die je wel op het lijf geschreven is.