Groenvoorziening vacatures in Den Haag

Werk je graag buiten en heb je “groene” vingers? Dan is werken in de groenvoorziening echt iets voor jou! Of je nu op zoek bent naar een baan als groenvoorziener, voorman groenvoorziening of machinist op veegwagen, quad of maaimachine: wij hebben de leukste vacatures in Den Haag voor je! Begin jij het liefst vandaag nog met werken in Den Haag? Schrijf je dan in op onze website of solliciteer op leuke vacatures in de groensector.

Werken in Den Haag

In Den Haag is een baan in de groenvoorziening zo gevonden! In Den Haag zijn genoeg plantsoenen, parken en bedrijfstuinen die moeten worden onderhouden. Wij hebben dan ook genoeg groenvoorziening vacatures openstaan. Van een baan als medewerker groenvoorziening of tractor chauffeur, tot een baan als voorman sociale werkvoorziening. Lijkt een baan in de groensector jou wel wat? En wil je graag werken in Den Haag? Neem dan een kijkje in onze groenvoorziening vacatures.

Werken als medewerker groenvoorziening in Den Haag.

Wil je het liefst elke dag buiten werken? Heb je echte groene vingers? Dan is een baan als medewerker groenvoorziening echt iets voor jou! Als medewerker groenvoorziening zorg je ervoor dat plantsoenen en parken keurig worden onderhouden. Je schoffelt, maait met de bosmaaier en knipt hagen met de heggenschaar.