Met spoed tijdelijk personeel gezocht?

Plaats vrijblijvend vacatures 

Onze collega’s gaan direct met uw vacature aan de slag

Vacature aanmelden

Bedrijfsgegevens:

Mijn contactgegevens:

Mijn vacature en overige bestanden

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 5MB
Voeg uw vacature of functieprofiel toe
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 15MB
Voeg eventueel overige bestanden toe

Afspraak inplannen (optioneel)

Ik zoek tijdelijk of langdurig personeel

U heeft een vacature en bent op zoek naar professioneel en flexibel personeel in de groenvoorziening, grond-, weg en waterbouw of in een ander vakgebied. Dankzij de krapte op de arbeidsmarkt is het vinden van vaktechnisch personeel in veel sectoren niet meer zo simpel. Proflex Personeel kan u helpen met het vinden van personeel om een piek op te vangen of om bij u in dienst te nemen. Wij geven u graag advies over de beste wervingsstrategie voor uw vacature of raadpleeg onze checklist voor het vinden van nieuw personeel.

Algemene voorwaarden

Op alle offertes van, opdrachten aan en overeenkomsten met Proflex Personeel met betrekking tot de werving, selectie en terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (en daarmee samenhangende dienstverlening) zijn de Algemene Voorwaarden van Proflex Personeel van toepassing.

Vragen of een spoed vacature aanmelden?

Wilt u liever direct contact met onze adviseurs? Of heeft u een vacature die met spoed ingevuld moet worden? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via 085 – 04500400 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.