Vacatures bij Het Groene Hart

Machinist maaiboot

Vast dienstverband | | Zuid Holland | 40 uur per week
Het Groene Hart zoekt een machinist maaiboot in de regio Ter Aar. Als machinist maaiboot ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van het maaien en verzamelen van waterplanten in kleine ...
Bekijk vacature

 

Vacatures bij Het Groene Hart

Net naast Alphen aan den Rijn ligt het plaatsje Ter Aar. Daar is Het Groen Hart gevestigd. Het Groene Hart is een gespecialiseerd bedrijf in de groenvoorziening, landschapsverzorging en hovenierswerkerzaamheden. Ze werken voor bedrijven, gemeentes en particulieren. Proflex Personeel zoekt nieuwe collega’s voor Het Groene Hart. Mensen die graag buiten werken hard willen werken met een goede sfeer. Wil jij samenwerken met een gedreven club collega’s? Solliciteer dan meteen via Proflex Personeel.

Werken bij Het Groene Hart

Werken bij Het Groene Hart is uitdagend en afwisselend. Je komt te werken bij een dynamisch bedrijf met enthousiaste collega’s. Naast gevarieerde werkzaamheden zijn er mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Het Groene Hart is regelmatig op zoek naar medewerkers groenvoorziening, tractorchauffeurs, maaiboot machinisten en BBL-leerlingen.

Wat je kunt verwachten

Het Groene Hart is een jong bedrijf, en dat merk je. Er is een gemoedelijke en informele werksfeer. Door de enorme groei aan projecten zijn er veel kansen jezelf te ontwikkelen. Werken bij Het Groen Hart betekent: werken bij een laagdrempelige organisatie, een goed salaris, een prettig team en moderne machines.

Erkend leerbedrijf

Het Groen Hart is een erkend leerbedrijf. Er is regelmatig plek voor stagiaires en studenten die een BOL / BBL opleiding volgen. Bij Het Groen Hart vinden ze het belangrijk om vakbekwaam personeel op te leiden en het vak te leren in de praktijk. Ben je woonachtig in gemeente Nieuwkoop of Kaag en Braasem, dan is Het Groen Hart op zoek naar jouw talent.

Aan de slag via Proflex Personeel

Ben je op zoek naar een baan in de groenvoorziening of boomverzorging? Misschien is een baan bij Het Groene Hart wel iets voor jou! Proflex Personeel zoekt regelmatig uitzendkrachten in de regio Den Haag, Rotterdam of Vlaardingen, die aan de slag willen als medewerker groenvoorziening, maaimachinist, tractorchauffeur of boomverzorger.