Vacatures bij Kurk Grondverzet

Kurk Grondverzet vacatures heeft momenteel geen vacatures.

Net naast Zwolle ligt het plaatsje Elburg. Daar is Kurk Grondverzet gevestigd. Kurk Grondverzet is een jong en betrouwbaar bedrijf met. ruime ervaring in graafwerk, straatwerk, wegenbouw en terreinaanleg. Proflex Personeel zoekt nieuwe collega’s voor Kurk Grondverzet. Mensen die hard willen werken met een goede sfeer. Wil jij samenwerken met een gedreven club collega’s? Solliciteer dan online op een leuke vacature als grondwerker, vakman grond-, weg- en waterbouw (gww) of machinist minikraan.

Werken bij Kurk Grondverzet

Werken bij Kurk Grondverzet betekent elke dag weer je steentje bijdragen bij het realiseren van mooie projecten in de wegenbouw. Samen met een enthousiast team ga je elke dag weer op pad. Door de enorme variatie van projecten is geen dag hetzelfde. Kurk Grondverzet beschikt over een modern machinepark.

Wat je kunt verwachten

Kurk Grondverzet is een jong bedrijf, en dat merk je. Er is een gemoedelijke, informele werksfeer. Door de enorme groei van projecten zijn er veel kansen jezelf te ontwikkelen. Werken bij Kurk Grondverzet betekent: een goed salaris, een prettig team en moderne machines.

Aan de slag bij Kurk Grondverzet

Ben je fulltime beschikbaar? Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als grondwerker, vakman grond-, weg- en waterbouw of als kraanmachinist. Proflex Personeel zoekt regelmatig uitzendkrachten in de regio Zwolle, Amersfoort, Almere en Amsterdam.