Verloop van de sollicitatieprocedure

Online solliciteren

Wanneer je interesse hebt in een vacature en je denkt dat deze passend is bij je kennis, vaardigheden en ervaring, dan kun je solliciteren via het online sollicitatieformulier. Je gegevens komen bij ons in het systeem te staan en worden automatisch doorgestuurd naar juiste contactpersoon binnen Proflex Personeel.

 • Beoordelen van je cv

  Stap 1

  Je cv is nog steeds het belangrijkste document tijdens de sollicitatieprocedure. Bij de beoordeling van je cv kijken wij naar werkervaring, opleiding, persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en de afstand woon- en werkverkeer. De beoordeling is gebasseerd op de informatie die wij van je krijgen en hoe deze aansluit op de wensen van onze opdrachtgever.

 • Telefonische intake

  Stap 2

  Indien je cv aansluit op de vacature en de wensen van onze opdrachtgever, wordt je telefonisch door ons benaderd. In dit gesprek controleren wij de juistheid van gegegevens, nemen we je beschikbaarheid door en gaan we verder in op je wensen en ambities. Eventueel zal onze medewerker vragen om aanvullende gegevens op te sturen, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen presenteren bij onze opdrachtgevers.

 • Persoonlijk gesprek

  Stap 3

  Bij een positief telefonisch gesprek nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek op onze vestiging. Tijdens dit persoonlijke gesprek gaan we uitgebreid in op alle ervaringen, opleidingen en vaardigheden. Daarnaast geeft het jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. Ook bespreek je wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. De intercedent maakt, tijdens het intakegesprek, een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt.

 • Kennismakingsgesprek

  Stap 4

  Na het intakegesprek wordt je bij drie á vijf bedrijven voorgesteld. Het voorstel bestaat uit je cv, motivatie van de intercedent en referentie. Wij leggen jouw cv nooit voor aan een opdrachtgever zonder met jou te overleggen. Zo weten we zeker dat jij de baan leukt vindt. Bij geschiktheid wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 • Bespreken arbeidsvoorwaarden en afronding

  Stap 5

  Als het gesprek goed is verlopen nodigen wij je uit voor een afrondend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je salaris en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden er zijn. Ook maken we een kopie en controleren we je identiteitsbewijs, rijbewijs en bankpas.

Vacature aanbod

Via onze website vind je het meest actuele aanbod van vacatures in sectoren: groenvoorziening, hovenier, boomverzorging, grond-, weg- of waterbouw, stratenmaker en agrarisch. Je kunt uitgebreid zoeken op plaats, vakgebied en afstand. Heb je een leuke vacature gevonden, solliciteer dan online of schrijf je in.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Heb je nog een vraag over een sollicitatieproces? Stel hem via ons vragenformulier. Gaat er iets mis tijdens het sollicitatieproces of wil je iets met ons delen? Laat het ons weten! Na het versturen van je vraag, klacht of suggestie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.