Herinner je je nog, vorig jaar rond deze tijd, dat wij onverwachts werden gebeld door het RTL Nieuws over het vinden van eikenprocessierupsbestrijders? Ook dit jaar sloeg RTL Nieuws ons niet over!

Sinds een aantal weken zijn we bij Proflex Personeel erg druk om bestrijders te vinden voor de eikenprocessierupsen in Twente. Dit omdat wij een grote opdracht hebben gekregen van één van onze klanten uit Twente. Het vinden van de bestrijders was vorig jaar een groot probleem. Hiervoor had het RTL Nieuws ons destijds benaderd en kwamen we, na een interview met collega Mark, op tv. Ook dit jaar heeft RTL Nieuws ons niet overgeslagen. Zo werden wij benaderd hoe het dit jaar eigenlijk ging met de werving van personeel. Zoals je begrijpt, is dit compleet anders. Vanwege het coronavirus zijn er ontzettend veel mensen werkloos. Om die reden vonden wij binnen no time super veel enthousiaste eikenprocessierupsbestrijders. Zo ook Marieke, die werkzaam was in de evenementenbranche. Aangezien die helemaal stil is komen te liggen, is ze sinds enkele weken voor ons werkzaam als eikenprocessierupsbestrijder. Met veel plezier!

En zo ontstond er een leuk item, waarbij wij als uitzendorganisatie, Marieke én de klant Grootgroener uit Twente, samenkomen in deze video van RTL Nieuws. Deze uitzending was te zien om 18:00 en 19:30 op 11 juni.