Over uitzendbureau Proflex Personeel

Het uitzendbureau voor banen en personeel in de groenvoorziening

of grond-, weg- en waterbouw

Wie zijn wij

Professioneel en flexibel. Sinds de oprichting in 2015. Proflex Personeel is niet alleen een uitzendbureau voor tijdelijk personeel in de groenvoorziening, gww of bouw. Maar een HR-partner voor bieden van diensten en oplossingen in de vakgebieden uitzenden, payroll, werving en selectie. Wij geloven in een duurzame samenwerking tussen opdrachtgever, flexkracht en Uitzendbureau Proflex Personeel.

Wij kennen de mensen

Het vinden van de juiste mensen voor de juiste klus, op het juiste moment en de op de juiste plek is mensenwerk. Wij steken onze tijd in het praten met kandidaten en opdrachtgevers. Door onze persoonlijke en succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. Bij ons staat de mens centraal. Door dat wij goed zorgen voor onze medewerkers, werken ze graag met en voor ons. Werken met een glimlach is werken bij en met uitzendbureau Proflex Personeel.

Onze missie

Goed werkgeverschap. Met passie ondernemers helpen met het vinden van de juiste medewerker op de juiste plek. En werkzoekende helpen en begeleiden naar tijdelijk werk of een vaste baan.  Wij rusten niet voordat iedereen met een glimlach naar het werk gaat.

Ons vakgebied

Onze flexwerkers realiseren, beheren en onderhouden groenvoorzieningen, wegen en gas-, water of licht netwerken. Dit doen wij voor en samen met landelijke en regionale overheden en bedrijven. Door jarenlange ervaring kennen wij de mensen en de markt.

Geschiedenis in het kort

 • 2015

  Oprichting Proflex Personeel

  Gestart met de arbeidsbemiddeling in de groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw. Met als doel mensen op een eerlijke en transparante manier begeleiden naar een tijdelijke baan of vast werk. De eerste vestiging bevond zich aan Molenstraat Centrum 284 in Apeldoorn.

 • 2016

  Uitbreiding van het team

  Mark is een aanwinst voor Proflex Personeel. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het hoveniersvak en groenvoorziening. Daarnaast heeft hij ruime ervaring opgedaan in de uitzendbranche als intercedent. Mede hierdoor spreekt en verstaat hij de taal van onze medewerkers en relaties.

 • 2017

  Aanschaf bedrijfswagens

  Aanschaf van de eerste bedrijfswagen. Door deze aanschaf kunnen we nog meer service leveren richting onze medewerkers en relaties.

 • 2018

  Nieuw bedrijfspand

  Door de sloop, van ons kantoor aan de Molenstraat Centrum in Apeldoorn, verhuisd naar de Koningslijn 16 in Apeldoorn.