Over Proflex Personeel

Proflex Personeel: hét uitzendbureau voor banen in de groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw

Dit is Proflex Personeel

Wij zijn bij Proflex Personeel professioneel en flexibel. Naast uitzendbureau gespecialiseerd in de groenvoorziening en GWW, zijn we ook een HR-partner voor het bieden van diensten en oplossingen in de vakgebieden uitzenden, payroll en werving en selectie. Wij geloven in een duurzame samenwerking tussen u als opdrachtgever, jij als medewerker en ons als uitzendbureau.

Onze missie en visie

Ben je tegenwoordig op zoek naar werk, dan kom je terecht in een doolhof van uitzendbureaus. Proflex Personeel onderscheidt zich door jou altijd op nummer 1 te zetten. Als kleinschalig uitzendbureau hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Voor jou een baan vinden die volledig bij jou en je werkervaring past en die helemaal aan jouw wensen voldoet, daar maken wij ons graag hard voor. We hebben jarenlange ervaring in de groenvoorziening en in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Ons netwerk van opdrachtgevers door het hele land is hierdoor inmiddels enorm. Door erachter te komen naar wat voor baan jij precies op zoek bent, komen we erachter welke opdrachtgever goed bij je past.

Ons vakgebied

Wij zijn gespecialiseerd in banen in de groenvoorziening en in de grond-, weg- en waterbouw. Onder banen in de groenvoorziening vallen bijvoorbeeld hoveniers, medewerkers groenvoorziening en maaimachinisten. In veel gevallen is dit seizoenswerk, maar wij hebben ook veel mogelijkheden tot vast werk. In de GWW hebben wij ook een specialisatie. Grondwerkers, kraanmachinisten, stratenmakers, ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Wij kennen de mensen

Mensen vinden voor de juiste klus op het juiste moment en de juiste plek, dat is nogal een opgave! Door onze tijd te steken in het praten met zowel kandidaten als opdrachtgevers, komen we erachter wat ieders wensen zijn. Door onze jarenlange ervaring in de groenvoorziening en GWW hebben we een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers door het hele land om ons heen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, we gaan dan ook graag het gesprek aan. Zo brengen wij wervend en werkend Nederland samen! Doordat wij goed zorgen voor onze medewerkers, werken zij graag met en voor ons. Werken met een glimlach doe je dan ook bij en met Proflex Personeel!

Over Proflex Personeel