Onze geschiedenis

 • 2015

  Oprichting Proflex Personeel

  In 2015 is uitzendbureau Proflex Personeel geboren. Onze eerste vestiging bevond zich aan de Molenstraat in het centrum van Apeldoorn.

 • 2016

  Uitbreiding van het team: Mark

  In 2016 is Mark bij ons komen werken. Als ervaren hovenier en medewerker groenvoorziening met meer dan 20 jaar ervaring is hij een aanwinst voor ons team. Mark heeft ook jaren gewerkt in de uitzendbranche. Hierdoor spreekt hij de taal van onze werkzoekenden en relaties.

 • 2017

  Aanschaf bedrijfswagens

  In 2017 hebben we onze eerste bedrijfswagens aangeschaft. Dankzij deze bedrijfswagens kunnen we nog meer service leveren richting onze medewerkers en relaties.

 • 2018

  Nieuw bedrijfspand

  In 2018 hebben wij ons pand aan de Molenstraat verruild voor een vestiging aan de Koningslijn in Apeldoorn. In plaats van in de drukke binnenstad, zijn we nu gelegen op een rustig industrieterrein aan de rand van een park.

 • 2019

  Uitbreiding van het team: Shirley

  Shirley is in januari 2019 ons team komen versterken als intercedent. Door de aanstroom van nieuwe medewerkers werd het steeds drukker voor Mark en Remco, dus versterking was hard nodig! Door haar ervaring in het klantcontact weet ze precies hoe ze onze medewerkers het beste kan benaderen.

 • 2019

  Uitbreiding van het team: Rianne

  In februari 2019 is Rianne ons team komen versterken als Junior Content Marketeer. Rianne schrijft vacatures en gaat over alle marketinguitingen. Met haar ervaring en studie in de journalistiek en online marketing zetten we hierdoor Proflex Personeel nog meer op de kaart.