De 5 meest gemaakte fouten bij een sollicitatie

Maak jij de match tussen werkzoekende en bedrijf? Dan ben jij de intercedent die wij zoeken! Wij zijn voor ons kantoor in Apeldoorn op zoek naar een intercedent. Onze sollicitanten krijgen jou als eerste aan de telefoon: je bent dus communicatief sterk, kan goed overweg met computers en werkt nauwkeurig. Klinkt dat als iets voor jou? Lees dan zeker even verder.

Wat ga je doen?

Wij zijn Proflex Personeel, een jonge uitzendorganisatie met op dit moment de specialisaties groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw. Doordat wij een klein bedrijf zijn, 3-4 medewerkers, krijg je als intercedent veel zelfstandigheid. Je functie is dan ook erg divers en zal bestaan uit:

  • Het bellen van kandidaten die bij ons hebben gesolliciteerd
  • Het bellen van kandidaten die al langere tijd niet meer door ons zijn benaderd om te checken of zij nog beschikbaar zijn voor werk
  • Het verwerken van binnenkomende uren van onze medewerkers in de online urenportal
  • Het opstellen van contracten voor onze medewerkers via een online portal
  • Het op de juiste manier verwerken van alle informatie naar aanleiding van je telefonische gesprekken
  • De juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever
  • Het voorstellen van kandidaten bij geschikte opdrachtgevers die passen bij de kandidaat

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je als intercedent een visitekaartje bent van ons bedrijf. Krijgt een kandidaat jou aan de telefoon, dan sta jij diegene netjes te woord en verwerk je alle informatie vervolgens in ons systeem. Je hebt geen belangst en vindt het geen probleem om zowel kandidaten als bedrijven te benaderen. Je bent gemotiveerd en leert graag meer over de sectoren waarin wij werkzaam zijn.

Ervaring of een opleiding zijn voor ons geen vereiste. Wel vinden we het belangrijk dat je beschikt over een MBO4- of HBO-denkniveau. Een proactieve werkhouding kunnen we zeer waarderen. Je denkt mee, werkt netjes en georganiseerd en bent in staat om zelfstandig te werken.

Kortom

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en zou jij graag deel uit willen maken van ons gezellige team? Solliciteer dan eens op deze functie. Kom langs op ons kantoor of stuur een mail naar r.mijnheer@proflexpersoneel.nl