Werven via een uitzendbureau

Ben je op zoek naar personeel voor je bedrijf? Een uitzendbureau kan in veel gevallen uitkomst bieden. Toch zijn er nog genoeg bedrijven waar dit nog niet duidelijk is. Zonde! Wij hebben een overzicht gemaakt met de voordelen van personeel werven via een uitzendbureau.

1. Het scheelt je tijd

Besteed je de werving van het personeel uit aan een uitzendbureau, dan hoef je hier zelf nog amper tijd in te steken en dat scheelt! Goed personeel vinden is niet gemakkelijk. Een uitzendbureau kijkt naar jouw wensen en zoekt hierbij een passend profiel.

2. Drukke tijden? Vind personeel wanneer je het nodig hebt!

Komt je bedrijf om in het werk, aangezien het maaiseizoen weer is begonnen? Heb je onverwachts een nieuwe grote opdracht gekregen? Via een uitzendbureau kun je vaak gemakkelijk personeel vinden op piekmomenten. Aangezien je dit personeel inhuurt, zit je er ook niet direct aan vast, maar kun je wel je opdrachten met voldoende personeel uitvoeren.

3. Vind personeel met specifieke kwaliteiten

Op zoek naar personeel met bepaalde certificaten, kwaliteiten of vakkennis? Een uitzendbureau heeft een grote database aan kandidaten met daarbij de aanwezige certificaten, diploma’s en opleidingen. Zoek jij naar iemand met 3 jaar ervaring op een tweedeks cirkelmaaier, een VCA en een opleiding in het groen? Via een uitzendbureau is dit vaak al snel gevonden!

4. Werk projectmatig

Als werkgever kunnen de opdrachten die je krijgt toegewezen nog weleens uiteenlopen. Een groot maaiproject, particuliere tuinen aanleggen, hagen snoeien: via een uitzendbureau kun je erg projectmatig werken. Het personeel dat je via een uitzendbureau huurt kun je per project inzetten en op die manier al je projecten voorzien van het juiste personeel.

5. Minder administratie

Zet je een uitzendbureau in voor het werven van personeel, dan ben je ook minder tijd kwijt aan de administratie. Dit wordt namelijk, net als de uitzending, ook door het uitzendbureau geregeld. De contracten en de loonadministratie regelt het uitzendbureau ook.

Kortom, personeel huren via een uitzendbureau kan uitkomst bieden. Ook in de groenvoorziening, waar wij als uitzendbureau in gespecialiseerd zijn, is flexibel personeel ideaal. Als het groenseizoen weer is begonnen en het onkruid weer tevoorschijn komt, is het hoog tijd om aan goed personeel te komen. Ben jij geïnteresseerd in het werven van personeel via Proflex Personeel? Neem dan vrijblijvend contact op!